GADGETS

Είδη 73 εώς 96 από 123 σύνολο

  • Yesido Video Cable Adapter (HM03) USB to HDMI, Type-C, 4K@30Hz, 1.8m Black
    Αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια! Προβάλετε την οθόνη του τηλεφώνου σας στην τηλεόραση και απολαύστε την ταινία! Το καλώδιο χρησιμοποιεί τεχνολογία Plug and Play, επομένως δεν χρειάζονται άλλες εφαρμογές. Είναι χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον βιντεοπροβολέα μέσω του καλωδίου HDMI και παρουσιάστε τα έργα σας σαν πραγματικός επαγγελματίας.
    19,90 €
  • SUPCASE UNICORN BEETLE PRO APPLE AIRPODS PRO BLACK
    Ανθεκτική θήκη υψηλής ποιότητας κατασκευασμένη από σιλικόνη που είναι ανθεκτική στα χτυπήματα Διαθέτει άνοιγμα για την θύρα φόρτισης στο κάτω μέρος Με γάντζο για προσάρτηση σε ζώνη, τσάντα κλπ.
    21,20 €

    Εκτός αποθέματος

  • Haylou CM01 Smart Ζυγαριά με Λιπομετρητή & Bluetooth σε Πράσινο χρώμα
    Ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου σε πράσινο χρώμα της εταιρίας Haylou με δυνατότητα υπολογισμού του σωματικού λίπους, καθώς και καταγραφής και αποθήκευσης δεδομένων στη μνήμη που διαθέτει. Παρέχει συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth.
    21,80 €
  • Made for Xiaomi Original Universal Waterproof Phone Holder for Scooters Black
    Made for Xiaomi Original Universal Waterproof Phone Holder for Scooters Black
    21,90 €
  • Made for Xiaomi Original Universal Phone Holder for Scooters Black
    Made for Xiaomi Universal Phone Holder for Scooters Black
    21,90 €
  • Samsung Original EJ-PT820BBEG S Pen Galaxy Tab S3 Black bulk
    προηγμένος ελαφρύς σχεδιασμός του έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο για να προσφέρει μία πιο φυσική γραφή με μεγαλύτερη ακρίβεια, ώστε οι δημιουργίες σας να ακολουθούνται από ομαλές γραμμές.
    22,00 €

    Εκτός αποθέματος

  • Samsung Original EJ-PN960BAEG S Pen Galaxy Note 9 brown
    Samsung Original EJ-PN960BAEG S Pen Galaxy Note 9 brown
    22,50 €

    Εκτός αποθέματος

  • Strong HELO Smart Wi-Fi Plug RGB με φως
    Το Strong HELO Smart Wi-Fi Plug RGB με φως σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις συσκευές σας όπου κι αν βρίσκεστε με το tablet ή το smartphone σας κατεβάζοντας την εφαρμογή Helo by Strong. Μικρό και κομψό με νυχτερινό φως LED . Ιδανικό για διακόσμηση ή για παιδικά δωμάτια, απολαύστε μια συνδεδεμένη πρίζα υψηλής ασφάλειας με νυχτερινό led .
    23,90 €
  • Πενάκι Οθόνης Samsung EJ-PP355BWEG T550 Galaxy Tab A 9.7 Wi-Fi Λευκό (χωρίς συσκευασία)
    Πενάκι Οθόνης Samsung EJ-PP355BWEG T550 Galaxy Tab A 9.7 Wi-Fi Λευκό (χωρίς συσκευασία)
    23,90 €
  • Gosund LB2 WiFi Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Φωτιστικό με Φωτισμό RGB LED σε Λευκό Χρώμα
    LB2 είναι η τέλεια λύση για κάθε υπνοδωμάτιο, μικρό, μεγάλο ή μεγαλύτερο. Είναι εξοπλισμένο με ηχείο που μπορεί να αναπαράγει μουσική μέσω ασύρματης σύνδεσης στο τηλέφωνό σας. Με τη βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, τη φωτεινότητα, αλλά και να προγραμματίσετε τη λειτουργία της. Η λάμπα είναι συμβατή με το Google Assistant και το Amazon Alexa και λειτουργεί στη ζώνη Wi-Fi των 2,4 GHz.
    24,00 €
  • Yesido - Video Cable Adapter 3in1 (HM05) - HDMI to USB, Lightning, Micro-USB, Type-C, 1080P, 1.8m - Black
    Η σωστή επιλογή Δεν έχει σημασία τι μοντέλο τηλεφώνου έχετε, τώρα μπορείτε να συνδεθείτε επειδή έχετε καλώδιο HDMI 3 σε 1. Η μπαταρία δεν θα έχει πρόβλημα Μείνετε συνδεδεμένοι για ώρες γιατί αυτό το καλώδιο έχει τη δυνατότητα φόρτισης. Αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης Με τη βοήθεια αυτού του καλωδίου HDMI θα μπορείτε να λαμβάνετε καθαρές εικόνες FullHD και έναν πολύ καλό συγχρονισμό βίντεο και ήχου.
    24,90 €
  • Yesido -Video Cable Adapter (HM02) USB to HDMI, Type-C, 4K@30Hz 1.8m - Black
    Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας σε μια τηλεόραση για καλύτερη εμπειρία θέασης. Καθαρή εικόνα Το καλώδιο HDMI υποστηρίζει ανάλυση 4K και εξασφαλίζει συγχρονισμό μεταξύ ήχου και εικόνας. Ασφαλής φόρτωση Θέλετε να έχετε καλή μετάδοση και να έχετε ολόκληρες ώρες αναπαραγωγής; Τώρα μπορείτε να το κάνετε αυτό χάρη στη φόρτιση Type-C.
    24,90 €
  • Puro Sunny Kit Gift Set - Plasma Case iPhone 7 + Folding Sunglasses pink
    Puro Sunny Kit Gift Set - Plasma Case iPhone 7 + Folding Sunglasses pink
    26,90 €
  • Puro Sunny Kit Gift Set - Plasma Case iPhone 7 + Folding Sunglasses red
    Puro Sunny Kit Gift Set - Plasma Case iPhone 7 + Folding Sunglasses red
    26,90 €
  • Puro Sunny Kit Gift Set - Plasma Case iPhone 7 + Folding Sunglasses blue
    Puro Sunny Kit Gift Set - Plasma Case iPhone 7 + Folding Sunglasses blue
    26,90 €
  • Havit H654d Gaming Headset (USB)
    Τα Havit H654d είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως τους ήχους από το περιβάλλον. Έχουν RGB φωτισμό, προσφέροντας συνδυασμούς χρωμάτων για να διαλέξετε την εμφάνιση που θέλετε.
    27,40 €
  • Baseus GAMO One-Handed Gaming Keyboard Black
    Το πληκτρολόγιο παιχνιδιών Baseus θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων σας. Τα μηχανικά πλήκτρα παρέχουν άμεση απόκριση και ακόμη πιο γρήγορες λήψεις. Η απάντησή του σε ένα κλικ είναι μόνο 0,001 δευτερόλεπτο. Κάθε κουμπι έχει δοκιμαστεί με έως και 50 εκατομμύρια κλικ.
    27,50 €
  • Επαναφορτιζόμενος Φακός και POWEBANK M9-E 775lm 6000mah μαύρου χρώματος
    Ο πρακτικός φακός Supfire M9-E θα αποδειχθεί σε πολλές εφαρμογές - όχι μόνο ως πηγή φωτός, αλλά και ως powerbank. Ο χρόνος εργασίας έως και 289 λεπτά δημιουργεί σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες και η βαθμολογία προστασίας IP31 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ακόμα και σε διαφορετικές συνθήκες. Πρόσθετα στοιχεία σχεδίασης, όπως το ειδικό γάντζο ή ο κρυμμένος αποθηκευτικός χώρος στη λαβή για μικρά αντικείμενα, καθιστούν ακόμη πιο εύκολη τη χρήση αυτού του μοναδικού προϊόντος.
    27,90 €
  • Samsung Universal Desktop Dock EDD-D200WEGSTD white
    Samsung Universal Desktop Dock EDD-D200WEGSTD white
    28,90 €
  • Guess Organizer Γυναικεία Τσάντα Ροζ Υ 15.5 x Μ 23.5 x Π 6.5 εκ
    Γυναικεία τσάντα της εταιρείας Guess σε ροζ χρώμα. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, μπορεί να κρατηθεί στο χέρι, προσδίδοντας στυλ. Το κύριο μέρος της τσάντας κλείνει με φερμουάρ, παρέχοντας ασφάλεια κατά τη μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων. Διαθέτει ρυθμιζόμενο λουράκι.
    29,50 €
  • UGREEN 30357 KVM Switch Box 2-port VGA Video Adapter 2 in 1 (black)
    Ελέγχετε εύκολα δύο υπολογιστές με ένα ποντίκι, πληκτρολόγιο και μία οθόνη με είσοδο VGA. Η συσκευή υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 10/81/8/7 / Vista / XP / Linux / Sun Solaris / Mac OS 10.3.9.

    Κανονική Τιμή: 37,00 €

    Special Price 29,50 €

  • Moodo Gardens of Mediterranean Dreams Set ( 4)
    Provides a warm and comforting feeling of being at home. Feels like spicy dishes, pie and cookies and a nice drink with your darling. What a treat!
    29,80 €
  • Moodo Cozzy Capsules Set ( 4)
    Provides a warm and comforting feeling of being at home. Feels like spicy dishes, pie and cookies and a nice drink with your darling. What a treat!
    29,80 €