Bear A19A Φριτέζα Αέρος με Αποσπώμενο Κάδο 1350W Μαύρη

84,90 €

Ετοιμάστε νόστιμο και υγιεινό φαγητό με τη φριτέζα Bear A19A χωρίς λιπαρά. Με αυτή τη φριτέζα, μπορείτε να πείτε αντίο στο βαθύ τηγάνισμα ενώ απολαμβάνετε ακόμα ζουμερό και τραγανό φαγητό. Το Bear A19A χρησιμοποιεί ζεστό αέρα, γεγονός που καθιστά το φαγητό που μαγειρεύετε σε αυτό χαμηλό σε θερμίδες και εύκολο στην πέψη. Οι πρακτικοί επιλογείς θερμοκρασίας και χρόνου το καθιστούν εύκολο στη χρήση και με χωρητικότητα 3 λίτρων, μπορείτε να προετοιμάσετε φαγητό για έως και 4 άτομα. Το A19A διακρίνεται για την ισχύ των 1350 W, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας από 80 έως τους 200°C και τη μοντέρνα σχεδίαση.

Περιγραφή Προϊόντος

Η φριτέζα Bear A19A χωρίς λιπαρά χρησιμοποιεί τη λειτουργία κυκλοφορίας ζεστού αέρα για να διασφαλίσει ότι το φαγητό που ετοιμάζεται θερμαίνεται ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές και επομένως είναι ζουμερό εσωτερικά και τραγανό εξωτερικά. Η φριτέζα όχι μόνο επιτρέπει το τηγάνισμα της πατάτας χωρίς λιπαρά, αλλά και την παρασκευή κοτόπουλου, ψαριού, γαρίδων ή πίτας.

Ισχύς 1350 W μεταφράζεται σε γρήγορη θέρμανση και ομαλό μαγείρεμα. Η φριτέζα χωρίς λίπος λειτουργεί εύκολα χάρη στα πρακτικά πόμολα για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και του χρόνου. Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πόσο καιρό και σε ποια θερμοκρασία να προετοιμάσετε ένα συγκεκριμένο πιάτο - αρκεί μια ματιά στη συσκευή. Αυτή είναι η τέλεια λύση για όσους μόλις ξεκινούν με τη μαγειρική.

Η φριτέζα Bear A19A χωρίς λιπαρά έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Το καλάθι της φριτέζας έχει επικαλυφθεί με αντικολλητική επίστρωση, ενώ μπορείτε να το πλύνετε με τρεχούμενο νερό χωρίς ανησυχία. Η λαβή είναι αντιολισθητική και δεν ζεσταίνεται, ενώ το σύστημα ψύξης εξασφαλίζει αποτελεσματική κατανομή της θερμότητας.

Χαρακτηριστικα

SKU 6940971239501