Φίλμ Προστασίας Οθόνης Πλήρους κάλυψης Full Body Self-Repair 360° for Xiaomi Redmi Note 4X / Redmi Note 4 (Snapdragon, global version)

6,90 €

Το Wozinsky Full Body είναι ένα σύνολο 2 προστατευτικών οθόνης υψηλής ποιότητας με πλήρη προστασία κάλυψης και μοναδικό στρώμα αυτο-επισκευής. Εξαιρετικά λεπτές, πολλαπλές δομημένες καλύψεις από υλικό TPE υψηλής ποιότητας.


Χάρη στην ταινία επισκευής στρώματος η οθόνη μπορεί να ανακάμψει από γρατσουνιές. Όσο δεν καταστρέφεται, μπορείτε ακόμη και να χαράξετε την επιφάνεια της μεμβράνης με ένα χαλκό και οι γρατζουνιές θα εξαφανιστούν. Διατηρεί ευαισθησία στην αφή και είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί. Επίσης, με το απλό εφαρμοστή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φιλμ σας έχει εγκατασταθεί σωστά.

Περιγραφή Προϊόντος

Εξαιρετικά λεπτό (0,15 mm)

Πολλαπλές δομημένες στρώσεις

Τέλεια προστασία

Ακριβείς εγκοπές

Εύκολο στον καθαρισμό

Επιδιορθωτική επικάλυψη

Ανθεκτικό σε δακτυλικά αποτυπώματα

Το πακέτο περιλαμβάνει: 2 ταινίες πλήρους κάλυψης Premium / Κάρτα σκούπας / πανί καθαρισμού / αυτοκόλλητες ετικέτες απομάκρυνσης σκόνης / εφαρμογέα

Οδηγός εγκατάστασης:

Καθαρίστε την οθόνη και συνδέστε το εφαρμογέα στη θύρα φόρτισης. Τοποθετήστε την μεμβράνη στην εφαρμογή και ασφαλίστε την. Τοποθετήστε μεμβράνη στην οθόνη και διορθώστε το εφαρμοστή αν είναι απαραίτητο. Ξεκολλήστε την πρώτη ετικέτα. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σκουπίσματος για να αφαιρέσετε τις φυσαλίδες αέρα και ολοκληρώστε την επικόλληση. Περιστρέψτε το τηλέφωνο και επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα.

Χαρακτηριστικα

SKU 7426825341549