Hofi UltraFlex Glass Screen Protector for Samsung Galaxy S20 Plus / S20 + Black

12,70 €

Το Hofi UltraFlex Glass είναι το πιο σκληρό υβριδικό στην αγορά και, εκτός από την αντοχή του, εξασφαλίζει συμβατότητα με τις περισσότερες θήκες

Περιγραφή Προϊόντος

Μπορεί το ευέλικτο να σημαίνει καλύτερο; Το μικρό πάχος, μόνο 0,3 mm και κάλυψη πλήρους οθόνης του Samsung Galaxy S20 καθιστά το Hofi UltraFlex Glass σχεδόν αόρατο.

Σκληρότητα στο επίπεδο των 8-9Η που επιτυγχάνεται χάρη στα εφαρμοσμένα κεραμικά επιχρίσματα και χάρη στη σύνθετη δομή του δεν σπάει και δεν ξεραίνει στις άκρες. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός υβριδικού γυαλιού και φύλλου, που σημαίνει όχι μόνο υψηλή αντίσταση στην πίεση ή γρατσουνιές, αλλά και πλήρη ευαισθησία στην αφή καθώς και τέλεια διαφάνεια και κορεσμός της εικόνας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

1) Ξεκινήστε την εγκατάσταση στο μπάνιο αμέσως μετά το μπάνιο - οι υδρατμοί θα απορροφήσουν όλη τη σκόνη από την ατμόσφαιρα και δεν θα επηρεάσουν την εγκατάσταση.

2) Καθαρίστε και απολιπάνετε καλά την επιφάνεια της οθόνης και μετά γυαλίστε τη με ένα στεγνό πανί χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί.

3) Εγκαταστήστε την επίστρωση όσο πιο ομοιόμορφα μπορείτε - μπορείτε να την τοποθετήσετε με δύο λωρίδες ταινίας, κολλώνοντάς τις στο πλάι της συσκευής.

4) Στο αρχικό στάδιο εφαρμογής, οι παγιδευμένες φυσαλίδες ή οι λωρίδες αέρα μπορεί να παραμείνουν παγιδευμένες κάτω από το γυαλί και πρέπει να μετακινηθούν με επαναλαμβανόμενες κινήσεις στις άκρες, π.χ. με κάρτα ATM.

5) Απαλλαγείτε από τις φυσαλίδες αέρα ωθώντας σωστά όλο το θέμα σε κυκλικές κινήσεις για αρκετές δεκάδες δευτερόλεπτα. Κάντε το έτσι ώστε το αυτοκόλλητο στρώμα να κολλήσει στην οθόνη όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι λόγω της άλεσης ή της καμπυλότητας, η καμπυλότητα του γυαλιού πρέπει να συμπίπτει με την καμπυλότητα της οθόνης. Εάν το γυαλί δεν κολλήσει σε μία από τις πλευρές, αυτό σημαίνει ότι έχει κολληθεί στραβά, οπότε θα πρέπει να ξεφλουδίσετε και να δοκιμάσετε ξανά

Χαρακτηριστικα

SKU 5906735416640