ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ IPAD

Είδη 73 εώς 76 από 76 σύνολο

Ξεχωριστά σχέδια για το iPad,θήκες σκληρές,Gel,σιλικόνης ότι χρειάζεσαι μόνο μ'ένα click.
Stylus για το tablet απίστευτα μεγάλη γκάμα,με τις πιο χαμηλές τιμές.

  • Supcase Unicorn Beetle Pro Back Cover Shock Proof / Stand / Υποδοχή Στυλό Μαύρο (iPad Pro 2021 11")

    Είναι μια θήκη δύο τεμαχίων που παρέχει εκπληκτική απορρόφηση κραδασμών. Κατασκευασμένο από συνδυασμό TPU και πολυανθρακικού, θα είναι ιδανικό για οποιεσδήποτε ακραίες καταστάσεις. Το Unicorn Beetle Pro διαθέτει μπροστινό πλαίσιο από πολυανθρακικό στο οποίο είναι ενσωματωμένο ένα πολυανθρακικό γυαλί με σκληρότητα 5H, μια τέτοια προστασία διαχωρίζει τέλεια την οθόνη από τις επίπεδες επιφάνειες, έτσι η συσκευή σας μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

    44,00 €
  • Θήκη Original Diesel Denim Stand για iPad mini, iPad Mini 2 Indigo
    Θήκη Original Diesel Denim Stand για iPad mini, iPad Mini 2 Indigo
    46,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Θήκη με πληκτρολόγιο Dux Ducis magnetic wireless Bluetooth keyboard case iPad Pro 9.7'' 2016 / iPad Air 2 black
    Είτε διαβάζετε, παρακολουθείτε το βίντεο, είτε περιηγείστε, εμφανίζετε παρουσίαση εργασίας, προσφέρει πάντα μια πρακτική λύση στις καθημερινές σας ανάγκες Το πληκτρολόγιο υψηλής τεχνολογίας με εργονομικό σχεδιασμό μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια τη συμβολή σας για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά σας Εξοπλισμένο με το ανθεκτικό κέλυφος ABS για να προσφέρει εξαιρετική άμυνα κατά της πτώσης και των γρατσουνιών Ο επαναφορτιζόμενος σχεδιασμός, η φόρτιση 2 ωρών θα σας προσφέρει αποτελεσματική χρήση έως και 80 ωρών Ελαφρύ και συμπαγές μέγεθος, σχεδιασμός με το ένα χέρι, πιο βολικό
    50,00 €

    Εκτός αποθέματος

  • Nillkin θήκη με πληκτρολόγιο Bumper Combo Keyboard for iPad Air 10.9 2020/Air 4/Air 5/Pro 11 2020/2021/2022 Black
    Το Bumper Combo Keyboard Case είναι μια θήκη πληκτρολογίου πολλαπλών λειτουργιών, ειδικά για iPad Pro και iPad Air, με ρυθμιζόμενη βάση, αφαιρούμενο πληκτρολόγιο και επιφάνεια αφής που το καθιστούν βολικό στην πληκτρολόγηση, προβολή, ανάγνωση και σκίτσο. Επίσης, σας επιτρέπουν να απολαύσετε μια ευέλικτη εμπειρία λειτουργίας.
    69,90 €
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4