Wozinsky Full Glue Full Screen Tempered Glass with Frame Case Friendly Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / Note 12 Pro / Note 12 5G / Note 12 / Xiaomi Redmi Note 10 Pro / Xiaomi 12T / 12 T Pro / Mi 11i / Mi 11T / Mi 11T Pro / POCO F3 / POCO X5 5G

3,95 €

Το εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί Full Glue από τη διάσημη εταιρεία Wozinsky είναι η τέλεια απόδειξη ότι η πρώτης τάξεως προστασία δεν χρειάζεται να περιορίζει την ευκολία χρήσης. Επιπλέον, ένα ενισχυμένο προστατευτικό οθόνης πολλαπλών στρώσεων με αντίσταση που ξεπερνά τα παραδοσιακά προστατευτικά αξεσουάρ. Προστατεύει τέλεια την οθόνη του τηλεφώνου και χάρη στο συγκολλητικό στρώμα σε ολόκληρη την επιφάνεια, το γυαλί προσκολλάται σταθερά και με ακρίβεια σε αυτό.

Το εξάρτημα δεν επηρεάζει αρνητικά την ευαισθησία στην αφή και το πλαίσιο που το περιβάλλει εμποδίζει το θρυμματισμό του καλύμματος.

Περιγραφή Προϊόντος

Το εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί Full Glue από τη διάσημη εταιρεία Wozinsky είναι η τέλεια απόδειξη ότι η πρώτης τάξεως προστασία δεν χρειάζεται να περιορίζει την ευκολία χρήσης. Επιπλέον, ένα ενισχυμένο προστατευτικό οθόνης πολλαπλών στρώσεων με αντίσταση που ξεπερνά τα παραδοσιακά προστατευτικά αξεσουάρ. Προστατεύει τέλεια την οθόνη του τηλεφώνου και χάρη στο συγκολλητικό στρώμα σε ολόκληρη την επιφάνεια, το γυαλί προσκολλάται σταθερά και με ακρίβεια σε αυτό. Το εξάρτημα δεν επηρεάζει αρνητικά την ευαισθησία στην αφή και το πλαίσιο που το περιβάλλει εμποδίζει το θρυμματισμό του καλύμματος.

Χαρακτηριστικα

SKU 5907769310447